Suuripuu

Unia

Milja teki diilin Kirjan kanssa: Kirja saa ottaa haltuun Miljan kehon kolme kertaa, aina seuraavaan auringonnousuun tai -laskuun.

Etevä näki unta ruttoisista itäläisistä (mustia paiseita, kuolleet kokonaan mustia)

Joonatan haahuili Kielon kievariin ja musiikkibondasi Liinan kanssa. Etevä muistin Kumman laulaneen laulua, joka muistutti Liinan ja Joonatanin hyräilemää. Laulussa oli sanat. Synkät, oudot sanat.

Vilkka rantautui jokipaatilta usvaiseen ja epämääräisen uhkaavaan Paalukariin maksettuaan kapteenille sievoisen summan. Löysi jonkun toisen jalanjäljen.

Mija suorittaa rituaalin Joonatanin ja Liinan ennalleen palauttamiseksi. Kulkevat läpi mullan, tuulen vartioimien luolien ja uppeluksen, paikkaan, jossa mitään ääntä ei kuulu ja mitään lauluja ei voi laulaa. Joonatan ja Liina vaikuttavat tokenevan. Liina (ei Milja!) löytää annuliitin avulla tien pois. Myös Joonatan osoittaa selkeitä toipumisen merkkejä.

Etevä teki pullaa, kaitsi lapsia ja jutteil Helenan kanssa. Lähti kohti Sinilähdettä ruuhi täynnä eväsleipiä ja vastaleivottua pullaa.

Comments

MuadMouse MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.